Etusivulle - Front Kissala - Cattery Kissat - Cats Pennut - Kittens Linkit - Links

Päivitykset

5.6.2020 Suunnitelmat menee ja tulee... Mutta sivuja päivitelty :)

19.3.2020 Rockabella ja Ukko sai viimeyönä neljä poikaa <3

10.2.2020 Näyttäisi siltä, että Ukon ja Rockabellan pennut olisivat odotettavissa maaliskuun loppupuolella <3

11.1.2020 Sivuja vähän päivitelty. Rockabellan olisi tarkoitis treffata seuraavasta kiimasta Ukko! Vaikka kovasti oli mielessä, että lopetan kasvattamisen, jostain sitä sai intoa lisää jatkaa. Joten eiköhän tässä kissamaailmassa vielä hyvä tovi pysytä :) Seuraavat kolme pentuetta suunnitteilla meille kotiin Renkoon!

28.10.2019 Sivuja päivitelty. Hohto muutti sijoituskodista meille Renkoon :)

31.8.2019 Rockabellan ja Unton pennut syntyivät eilen!

27.8.2019 Epäonnisen tuontikissaprojektin jälkeen päätin, että pikkuhiljaa lopettelen ehkä kasvattamisen kokonaan. On tässä siitä huolimatta kuitenkin vielä pentusuunnitelmia ja ajatuksia, ei ole järkeä lopettaa kuin seinään ja heittää hukkaan tähän saakka tehtyä.. Telltail's-kissalan Jaana yllytti ja päädyttiin hänen kanssa ostamaan puoliksi kaunis jättikorvapoika Saca's-kissalasta, joten on sitten eri sukuinen poikakin kasvamassa sulhoksi 1-2 tytölle :)

16.7.2019 Kaikki Riemun ja Adolfin pennut muuttivat muutama viikko sitten omiin koteihinsa. Näyttäisi lupaavasti siltä, että Rockabellan ja Unton treffit olisivat onnistuneet ja pentuja olisi odotettavissa elo-syyskuun vaihteessa!

18.6.2019 Riemun ja Adolfin pojat on kaikki varattu. Pentusuunnitelmia toivottavasti syksylle! <3

14.4.2019 Riemun ja Adolfin pentujen nimet julkistettu :)

1.4.2019 Viime viikon torstaina Riemu sai neljä pentua, joista yksi valitettavasti ei ollut elinkelpoinen :( Kolme jäljelle jäänyttä voivat kuitenkin paksusti. :)

8.2.2019 Riemu näyttäisi olevan tiineenä! Maaliskuun lopussa siis odotettavissa Riemun ja Adolfin jälkikasvua :)

8.1.2019 Pentusivua päivitelty. Riemu ja Adolf kävivät sydänultrassa ja kaikki oli kunnossa! Katsotaan saataisiinko vuoden ensimmäiselle puoliskolle vauvoja? :)

15.12.2018 Doris synnytti 5.12. neljä pentua, joista yksi syntyi kuolleena. Nyt siis Doriksella on kolme vauvelia hoidettavana <3 Nalan pojista päädyin pitkän harkinnan jälkeen siihen, että valkolaikku jää jatkokasvatukseen.

15.11.2018 Doris näyttäisi olevan tukevasti tiineenä ja Doriksen ja Kassun pentuja odotetaan syntyväksi itsenäisyyspäivän tienoilla <3

13.10.2018 Nala ja Lupu sai eilen kaksi suloista poikapentua <3 Näillä näkymin kummallekin pojalle on koti sitten aikanaan, kun viimekuukausina on tullut niin paljon pentukyselyitä. :)

28.8.2018 Vihdoinkin näyttäisi silti, että Nala on tiineenä! Nala astutettiin ruskeanaamiovalkoisella Alchemist Abracadabralla (Lupulla), toivottavasti Lupun turkkigeenit siirtyvät pikkuisille. Peukut pystyyn, että kaikki menisi hyvin...

10.4.2018 Parissa viikossa on ehtinyt sattua ja tapahtua vaikka mitä. Tässä taas nähdään miten helposti suunnitelmat eläimiä koskien jääkin vain suunnitelmiksi... Ilo kävi sydänultrassa ja neidillä todettiin keuhkovaltimon ahtauma, joten Ilon jalostussuunnitelmat tyssäsivät siihen ja neiti siirtyy lähiaikoina kastraattikerhoon. Joten onneksi on plan B, jonka toteutukseen ryhdyttiin.. Eläinlääkäri oli sitä mieltä, että hyvin todennäköisesti ei lähisuvussa ko. vaivaa ole, mutta varmuuden vuoksi Ilon emo Nala käy sydänultrassa tässä kuussa (ensimmäisen kerran kävi 1v 7kk iässä ja nyt ehtii täyttää 4v) ja samalle reissulle lähtee sydänkuunteluun Ilon veli Gizmo ja siskopuoli Riemu - koitetaan saada hyvin otantaa lähisuvusta varmuuden vuoksi. Jos nämä kaikki kolme ovat terveitä, olisi Nala sitten seuraavan pentueen emo. En yleensä tee naaraalla kolmea pentuetta, mutta tämä on poikkeustilanne ja onneksi Nala on vielä leikkaamaton. Joten sydänultraa odotellessa... Lisäksi Nalan suklaatäplikäs tytär palautui kissalaan ja muutti äitinsä ja siskopuolensa luoksi, joten aika näyttää miten Riemun kanssa suunnitelmat etenevät :)

5.3.2018 Sivuja päivitetty kissojen osalta :) Kissalaan muutti uusi suklaatiikeri naaras Alchemist She Blinded Me With Science "Polkadot". Ilon sydänultra lähestyy, joten katsotaan saataisiinko alkukesästä pentuja <3

22.1.2018 Kaikki kolme on nyt varattu / alustavasti varattu ja kesän pentusuunnitelmat ovat mietinnässä :) Kissala saa myös uutta vahvistusta, kun kevään aikana meille muuttaa suklaatiikeriprinsessa Alchemist She Blinded Me With Science <3

15.11.2017 Doriksen ja Kaken pennut vihdoinkin syntyivät <3 Kaksi tyttöä ja yksi poika! Kyselyitä on tullut todella paljon, mutta ensin pennut saa kasvaa ja kehittyä rauhassa ennen kuin koteja mietitäänkään. Mikäli pennuista kasvaa kasvatustasoisia, toinen tytöistä jää todennäköisesti kotiin ja poika saattaisi etsiä sijoituskotia..

10.9.2017 Doriksen kiima vihdoin alkoi ja on nyt treffeillä komean Kaken kanssa! Toivottavasti marraskuussa saisimme pikkurexejä <3 Kaikki Nalan pennut on varattu ja kolme muuttanut jo omiin koteihinsa. Kuviollinen Siren muuttaa lokakuussa Ruotsiin PrimaRex-kissalaan!

7.7.2017 Nalan pennuista on tullut paljon kyselyjä ja nyt on pentuvisiittejä sovittu niin, että jos vaan kemiat kohtaa kissojen, kotien ja kasvattajan kesken, saattaisi pennut olla sitten varattu :) Mutta ensi viikolla ollaan viisaampia..

28.5.2017 Nala sai toissapäivänä neljä vauvaa <3 Kaksi suklaapoikaa, suklaatäplikäs tyttö ja mustavalkoinen tyttö <3

11.4.2017 Näyttäisi siltä, että Nala on tiineenä! Toivottavasti siis kaikki menee hyvin ja toukokuun lopussa syntyisi sijoituskotiin Janakkalaan kissavauvoja isänä komea suklaanaamio Saca's Unreal Blooming. <3

10.11.2016 Kaikki raitapaidat on nyt varattu :) Vuonna 2017 sitten seuraavat suunnitelmat, stay tuned :)

26.10.2016 Kasvatuskäytössä (toivottavasti) jatkava pentu vihdoinkin valikoitui neljän tasaisen joukosta ja vielä olisi lemmikkityttöjä kotia vailla :)

2.9.2016 Elokuun viimeinen päivä Lyydialle syntyi neljä raitapaitatyttöä <3

16.8.2016 Sivuja päivitelty. Lyydian pennut syntyvät parin viikon päästä! :)

7.7.2016 Nalan ja Dakotan lapset ovat löytäneet omat kotinsa ja odotellaan olisiko Lyydia tiineenä. Lyydia ja Allu ei päässyt yhteisymmärrykseen, joten Lyydia tapasi komean Sepon (Sweetpurr's 'Cuz I Can). Odotellaan olisiko tällä kertaa tärpännyt..

21.5.2016 Lyydia kävi tänään sydänultrassa ja neidillä on terve sydän. Myös tarvittavat testit (FIV, FeLV ja veriryhmä) otettiin ja kaikki kunnossa. Lyydia viettää nyt aikaansa komean sulhonsa Allun (Desala's Aleksander) kanssa, joten toivottavasti pian saamme pentuja alulle :)

7.4.2016 Dakota sai kaksi ihanaa tytärtä <3 Nalan pennut ovat jo viikon vanhoja :) Tästä alkaa tämä pentujen kasvun ja kehityksen seuraaminen..

1.4.2016 Nala sai eilen kolme suloista vauvaa <3 Ja Dakotan pentuja odotetaan syntyväksi muutaman päivän sisällä.. Jännää!

21.2.2016 Vihdoinkin pentuja odotettavissa! Nala saanee omat pikkusensa maalis-huhtikuun vaihteessa sijoituskodissaan Janakkalassa ja Dakota omansa muutamaa päivää myöhemmin sijoituskodissaan Kirkkonummella. Vihdoinkin!!! Ja valitettavasti jouduin luopumaan maine coonistani, allergisoiduin sille melko pahasti, enkä uskaltanut ottaa riskiä, että kaikki oireet pahenee.. :( Joten nyt luonani asuu vain viisi rexiä ja koirat..

14.12.2015 Joo ei mene suunnitelmat niin kuin haluaisi.. Dallaskin steriloitiin kesällä kohtutulehduksen vuoksi ja viime viikolla steriloitiin myös Nonna (joskin ihan omasta tahdostani). Myöskään yhdistelmä Diego x Dakota ei ole toteutunut, mutta elätellään vielä toiveita.. Diego onneksi saa jälkikasvua toisiin kissaloihin, jos me ei sitä saada :) Tänään sentään tuli hyviä uutisia, kun Dian tytär Derekaz Zyra sydänultrattiin terveeksi <3 Josko saataisiin jotain pentu-uutisia jossain kohti vuotta 2016.. :P Loppuvuodesta ehkä jopa maine cooneja?

19.6.2015 Niin ne suunnitelmat menee joskus ihan omia teitään... Olin astuttanut Dian Lennulla toukokuussa, mutta eilen oltiin Dian kanssa eläinlääkärissä ja neiti siirtyi kastraattikerhoon. Dialta leikattiin nisäkasvain ja yllärinä myös märkäkohtu, joten se steriloitiin samalla. Toivottavasti Dian tytär Nala jatkaa suosiollisemmissa merkeissä kyseistä linjaa ja Dia välttyisi jatkossa vastaavilta häiriötekijöiltä ja saisi elellä onnellista elämää kastraattina.

3.4.2015 Kaikki Dallasin tyttäret on nyt varattu. Uusia pentusuunnitelmia kuitenkin on, toivottavasti lisää raitapaitoja luvassa tänä vuonna :)

1.2.2015 Lyydia lisätty sijoituskissoihin :)

25.1.2015 Dallas päätti totaalisesti yllättää - neiti synnytti tänään VIISI ihanaa tyttöpentua <3 Mahan koosta päätellen moni olisi veikannut kolmea pentua, mutta viisi sieltä vaan tupsahti :)

12.12.2014 Dallas näyttäisi olevan tiineenä! Ja viikonloppuna tapaamme ensimmäiset pennunkatsojat Venlan pentujen kanssa :)

9.11.2014 Explosives -pentueesta kuvia julkaistu Facebookiin ja myös nimet julki :)

6.11.2014 Viimeyönä syntyi kuudes Derekaz -pentue <3

29.10.2014 Dallas on sydänultrattu ja testattu terveeksi - sulhon sydänultran jälkeen odotellaan treffejä siis. Venlalla on ihan superiso maha ja ensi viikolla odotellaan vauvoja syntyväksi, jännittävää!

14.10.2014 Venla on hyvinkin tukevasti tiineenä ja pentujen odotetaan syntyvän noin kolmen viikon kuluttua sijoituskotiin Mäntsälään! Dallas sydänultrataan tämän kuun lopussa ja sitten olisi tarkoitus astuttaa Dallas seuraavasta kiimasta :)

29.8.2014 Nitro ja Venla eilen sydänultrattiin Tampereen Univetissä ja kumpaisellakin on terve sydän. Nyt odotellaan siis seuraavaa kiimaa :)

17.8.2014 Vihdoinkin kissat -sivu ajantasalla!

24.7.2014 Zyra löysi sijoituskotinsa melko läheltä meitä! Nitrolle ja Venlalle varattu aika sydänultraan ja testeihin elokuun loppupuolelle, jos kaikki on ok, toivottavasti kaksikolle olisi jälkeläisiä luvassa..

16.7.2014 Veigar "Viktor" muuttaa lauantaina omaan kotiinsa Vantaalle ja Irelia "Misu" muuttaa kasvattini Feren kaveriksi Jyväskylään elokuun loppupuolella. Zyra etsii itselleen sijoituskotia yhden pentueen ajaksi Etelä-Suomesta!

15.6.2014 Pennut ovat jo 8 viikkoa vanhoja! Irelia etsii lemmikkikotia ja Veigar myydään lemmikiksi tai jopa kasvatukseen, jos oikea koti löytyy.

17.5.2014 Blogiin kohta päivitystä ja pentusivulle lisätty vähän infoa, Irelia myydään myöhemmin lemmikiksi, Zyra on alustavasti varattu ja Veigar myydään myöhemmin vaikkapa kasvatukseen, jos oikea koti löytyy :)

18.4.2014 Viimeyönä syntyi Dialle tabbyvalkea kolmikko, yksi luonnollisesti ja kaksi keisarinleikkauksella.

10.4.2014 Dia kasvattelee masuaan (lisäilen blogiin kuvia) ja reilun viikon päästä olisi laskettu aika :) Tuskin kovin montaa pentua syntyy, kun Dialla on melko pieni maha, mutta jos edes kaksi pentua niin niille olisi toisistaan seuraa :)

24.11.2013 Erkki etsii omaa sijoituskotia! Dia & Karma on sydänultrattu terveiksi, joten astutusta suunnitellaan seuraavasta kiimasta... Dia & Karma are now heart scanned and both are healthy. We are planning the mating of the next heat...

26.10.2013 Kaikki pennut ovat nyt varattu / all kittens are now booked! Tein myös Dallasille ja Dakotalle sivut. Dialla ja Karmalla on siitostesti- & ultra-ajat varattu, niistä lisää myöhemmin.

5.10.2013 Diivan pennut kävivät keskiviikkona ekoilla rokotuksilla :) Ja koko pentue on nyt varattu. Nonnan pennuista kolme on varattu ja kolme on näillä näkymin vapaana lemmikiksi.

18.8.2013 Nonna synnytti eilen kuusi vauvelia <3 Iso urakka äitikissalle, mutta toivottavasti kaikki menee hyvin.

29.7.2013 Diiva päätti yllättää kaikki ja synnyttää pentunsa pari päivää etuajassa! Viisi lapsia syntyi ja ne kasvavat sijoituskodissa. Viisikon vointia seurataan, nyt syntymäiltanaan ainakin olivat jo painoa saaneet ja ovat kovin reippaita <3

4.7.2013 Nonnakin näyttäisi olevan tiineenä, joten meille kotiinkin on odotettavissa pentuja viikolla 34! Nonna is pregnant! So we are expecting kittens to our home as well during week 34!

29.6.2013 Nyt vihdoinkin kaikilla sijoituskissoillakin omat sivut! Pentuesuunnitelmat eivät ole menneet ihan suunnitelmien mukaan, Nonna on käynyt uusinta-astutuksella ja tuloksia odotellaan, mutta Diiva on tiineenä ja pentujen odotetaan syntyvän heinä-elokuun vaihteessa! Finally I created own pages for all the foster cats! The kitten plans are changed a little bit, Nonna is mated again and we are waiting if she's pregnant or not, but Diiva is pregnant! Diiva will have her babies in July / August!

20.4.2013 Sivujen ulkoasua pikaisesti päivitetty, taustakuvassa Derekaz Who Loves Diamonds. Nonnan kiimaa odotellessa... I updated the layout little bit and the cat in background is Derekaz Who Loves Diamonds. And we are waiting for Nonna's next heat, she'll have a hot date then... Can't wait!

7.3.2013 Sivuja päivitelty, sijoituskissojen sivut ovat vielä kesken (kollit puuttuu). Nonnalle suunnitteilla pentuja toivottavasti seuraavasta kiimasta :)

4.12.2012 Kaikki Latin D's-pennut ovat varattu ja todennäköisesti myös sijoituskoti löytynyt toisesta kissalasta tulevalle vahvistuksellemme. Seuraavia pentuja suunnitteilla keväällä 2013!

20.10.2012 Tänään aamulla meille syntyi kolme ihanaa pikkuvauvaa, Derekaz Latin D's :)

23.09.2012 Vihdoinkin sain Dialle ja Diivalle tehtyä omat sivut, eihän siihen mennytkään kuin melkein kuukausi ;) Kupliksen masu kasvaa ja kolmen viikon kuluttua odotetaan pentuja syntyväksi. :)

10.08.2012 Kaikki pennut ovat varattu! Mutta mikäli oma tai sijoituskissa kiinnostaa, on meille syntymässä toivottavasti tänä syksynä toinen pentue, kun Kuplis menee treffeille Unskin kanssa :)

09.07.2012 Who -pentueen pojat ovat löytäneet omat kotinsa ja tummempi tytöistä, Dia, jää kotiin. Diiva etsii sijoituskotia 0-1 pentueen ajaksi, ota rohkeasti yhteyttä, mikäli asut Hämeenlinnan lähialueilla ja olet kiinnostunut sijoituskodin tarjoamisesta! Kupliksen olisi tarkoitus treffata hopeatäplikäs Saca's Uncia Emperieum lähikuukausien aikana, joten Derekaz-kissalan toinen pentue näkee toivottavasti päivänvalon lokakuun tienoilla!

03.06.2012 Pennuista lisäillään viikottain kuvia Facebookiin - katso ja ihastu :) Et tarvitse Facebook -tunnuksia katsellaksesi kuvia.

23.05.2012 Pentujen tulevat nimet julkaistu :)

18.05.2012 Meillä on pentuja! Nonna ja Mosse sai tänään perheenlisäystä - saldona kaksi tabbyvalkoista tyttöä, sinitabby poika ja lila poika. :) Pennut tullaan nimeämään isänsä nimen mukaan Who-pentueeksi. :)

28.04.2012 Nonnan ja Mossen pentuja odotetaan syntyväksi noin kolmen viikon kuluttua! Käy äänestämässä pentujen lukumäärää, sukupuolijakaumaa ja värejä - oikein arvannut saa palkinnoksi viehelelun!

24.03.2012 Nonna on käynyt treffeillä Mossen luona ja odotellaan, josko ensimmäinen Derekaz-pentue näkisi päivänvalon. Mikäli ensimmäinen astutus tärppäsi, pentuja olisi odotettavissa noin toukokuun puolivälissä. Mikäli ei tärpännyt, Nonna menee uusintatreffeille mahdollisimman pian :) Kupliksen pentusuunnitelmat ovat siirtyneet, niiden ajankohta olisi sitten mahdollisesti mahdollisien Nonnan pentujen luovutuksen jälkeen, aika näyttää. Devil ja Synti muutti helmikuun alussa yhteiseen kotiin Vihtiin, pääsivät aivan unelmakotiin ja nyt Gordon ja Devilin ei tarvitse stressata toistensa läsnäolosta.

06.01.2012 Onnea alkaneelle vuodelle! Käytiin Kupliksen ja Nonnan kanssa joulukuussa sydänultrassa sekä FIV & FeLV-testeissä ja kummatkin tytöt ovat terveitä :) Kupliksen "tyhjää" juoksua odotellaan ja seuraavasta sitten toivottavasti olisi treffit Osmon kanssa. Julkaisin nyt pennut -sivulla myös Nonnan sulhasen, joka on varsin upea tuontikolli Ruotsista! Kiitos hänen omistajilleen, että saan lainata upeaa herraa :)

09.11.2011 Sain tänään testituloksen, kissalani on microsporum canis -vapaa kissala eli kissoillani ei ole testeisstä esiintynyt sientä. :) Päivittelin sivuille englanniksi tekstejä, pahoitteluni huonosta kielitaidostani! I got today test result and my cattery is microsporum canis free! I also updated english texts to this site and I'm sorry for my bad english!

12.09.2011 Kupliksen sulhasmies julkaistu, toivon mukaan suunnitelmat toteutuvat siten, että alkuvuodesta Kuplis astutettaisiin hurmaavalla punatiikerivalkoisella Metsäkansan Kohtalolla eli Osmolla. :)

01.09.2011 Ensimmäiset pentusuunnitelmat naaraiden ja mahdollisten ajankohtien osalta julkaistu. Kollit ilmoitellaan sitten vasta lähempänä ajankohtaa.. Nyt löytyy jokaisen kissan sivulta myös enemmän kuin yksi kuva ja ripottelin sinne tänne linkkejä Facebookissa oleviin albumeihini.

06.08.2011 No nyt on meilläkin sitten blogi! :) Pyrin pitämään sivuston ajantasalla esimerkiksi kissojen ja pentujen osalta, mutta blogiin todennäköisesti päätyy sitten samat jutut, mutta lisäksi muita juttuja ja yleistä höpinää..

10.07.2011 Suunnitelmiin tullut suuria muutoksia. Syntiä ei tulla käyttämään kasvatukseen allergisten iho-oireiden vuoksi, joten neiti steriloidaan lähiaikoina. :( Toiseksi kasvatuskissakseni muutti tänään Spectrolite Nonna, puolivuotias mustavalkoinen naaras. Pentusuunnitelmista sen verran, että vuodenvaihteessa mahdollisesti Kuplis astutetaan, mikäli kaikki menee suunnitellusti - vaikka ihan kamalasti ei uskalla suunnitella, koska suunnitelmilla on aina tapana muuttua... :/

16.05.2011 Synti sai ensimmäisen sertinsä Tampereella :) Käytös oli huomattavasti parempaa kuin loppuvuoden Turokissa, vaikka vielä jännittikin ja tuomari Alexander Schukin kirjoitti seteliin, että "a bit naughty" :P Tarkoituksena olisi suunnata vajaan kuukauden kuluttua Hyvinkäälle ja sitten vielä syksyllä Pirokiin, josko Synnevistä saataisiin Champion ennen pentusuunnitelmia.. :)

13.02.2011 Yleistä päivittelyä, Synnin sivulle pari kuvaa.. :)
08.01.2011 Pennut muuttivat kasvattajien hoiviin odottamaan rokotuksia, josko flunssastakin joskus pääsisivät..
04.01.2011 Pennuista uusia kuvia, huomenna pennut 12 viikkoa! Luovutus tosin viivästyy rokotusten viivästymisen takia. :/
28.12.2010 Vain Mötkö etsii enää uutta kotia, muut kolme varattu :)
25.12.2010 Uusia kuvia pennuista :)
21.12.2010 Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2011! Myös pentujen sivua päivitetty. :)
06.12.2010 Hyvää itsenäisyyspäivää! Sain vihdoinkin päivitettyä pentujen sivua..
11.11.2010 Posti toi kasvattajanimen, tulen siis kasvattamaan cornish rexejä nimellä FI*Derekaz :)
19.10.2010 Pentujen omaa sivua päivitellään mahdollisuuksien mukaan ja muuta sivustoa koitetaan saada valmiiksi..
14.10.2010 Meillä on pentuja!
12.10.2010 Sivuja yleisesti päivitelty...

Yhteystiedot - Contact
Erika Peltonen
Hämeenlinna
dereka[a]dereka.net
+358 44 3333686