Pennut

Pentukyselyt ovat aina tervetulleita, kuulen mielelläni lisää kasvattieni mahdollisista tulevista kodeista! Pentuja ei varata ennen syntymää, yleensä varaan pentuja aikaisintaan 6 viikon iässä. Haluan kuitenkin tutustua mahdollisiin tuleviin koteihin hyvissä ajoin ja pentukyselyitä tulee todella paljon (ja pentuja todella vähän..), joten kannattaa laittaa hyvissä ajoin vaikka sähköpostia osoitteeseen derekaz.crx[a]gmail.com, sähköpostilla tavoittaa paremmin kun puhelimitse.

Mikäli pentusuunnitelmat vaan toteutuvat, on tarvetta sekä tyttöjen, että poikien sijoituskodeille. Ota rohkeasti yhteyttä!

PENTUJA ODOTETTAVISSA

Tällä hetkellä ei pentuja odotettavissa.

PENTUSUUNNITELMIA

Suunnitelmat ovat aina vain suunnitelmia, tosielämässä kun voi tapahtua mitä tahansa ja etenkin elävien eläimien kanssa suunnitelmilla on tapana mennä aina ihan omia polkujaan. Joten nämä ovat vasta alustavia ajatuksia, seurailemalla sivuamme tulet tietämään ensimmäisten joukossa, koska pentuja on odotettavissa.

Ota kuitenkin rohkeasti yhteyttä, jos oma cornish rex tai vaikkapa sijoituskodin tarjoaminen kiinnostaisi vasta useammankin vuoden päästä, luokseni voit tulla tutustumaan rotuun!

Vuonna 2022

i. Spectrolite Diili ”Muikkunen”, CRX b 09
e. Ballerina’s Miss Doumiafeyva ”Chanel”, CRX n
Yhdistelmän sukutaulu

Chanelille tuli keskenmeno toukokuun puolivälissä ja koitamme uusinta-astutusta kesän kuluessa, mikäli tilanne sen sallii. Pentueesta on tullut todella paljon kyselyitä enkä ota pennunkysyjiä jonoon. Mikäli aikanaan pentueessa tulee olemaan vapaana lemmikkipentuja, ilmoitan tällä sivulla ja FB-ryhmässäni. Tämän pentueen vanhemmat ovat todella aktiivisia (jopa cornarin tasolla), joten vain rodun tuntevaan kotiin ja aktiivisen cornarin kaveriksi.

i. Saca’s Over the Top Always ”Urho”, CRX d 09 21 33
e. Derekaz The Rose of the Wild Bunch ”Cherie”, CRX d 24
Yhdistelmän sukutaulu

Toivottavasti vuonna 2022. Urho ja Cherie käynyt sydänultrassa ja testeissä ja kaikki oli kunnossa. Pennut tulevat olemaan kaikki jonkun sortin punaisia <3

i. Riverside-eye’s Idaho’s Hot Boy ”Vani”, CRX a 01 21 64
e. CH Derekaz Nymphomaniak ”Doris”, CRX n 24

Kolmas ja viimeinen pentue Dorikselle suunnitelmissa, katsotaan kuinka käy 🙂 Molemmat suunnitellun pentueen vanhemmista ovat B-veriryhmää. Tämä pentue suunnitteilla sitten joskus loppukesästä, kun Vanikin on täyttänyt vuoden ja käynyt ultrassa (mikäli kaikki testit ovat ok). Doris ultrattu neljännen kerran toukokuussa 2022.