Pennut

Pentukyselyt ovat aina tervetulleita, kuulen mielelläni lisää kasvattieni mahdollisista tulevista kodeista! Pentuja ei varata ennen syntymää, yleensä varaan pentuja aikaisintaan 6 viikon iässä. Haluan kuitenkin tutustua mahdollisiin tuleviin koteihin hyvissä ajoin ja pentukyselyitä tulee todella paljon (ja pentuja todella vähän..), joten kannattaa laittaa hyvissä ajoin vaikka sähköpostia osoitteeseen derekaz.crx[a]gmail.com, sähköpostilla tavoittaa paremmin kun puhelimitse.

Etsinnässä sijoituskoti Hämeenlinnan ja Tampereen välimaastosta naamiopojalle (luovutus joskus heinä-elokuun vaihteessa tai vähän jälkeen) ja pikaisella aikataululla samalta alueelta sijoituskotityttöpennulle! Ota rohkeasti yhteyttä!

Meillä on pentusuunnitelmia!
Suunnitelmat ovat aina vain suunnitelmia, tosielämässä kun voi tapahtua mitä tahansa ja etenkin elävien eläimien kanssa suunnitelmilla on tapana mennä aina ihan omia polkujaan. Joten nämä ovat vasta alustavia ajatuksia, seurailemalla sivuamme tulet tietämään ensimmäisten joukossa, koska pentuja on odotettavissa.

Ota kuitenkin rohkeasti yhteyttä, jos oma cornish rex tai vaikkapa sijoituskodin tarjoaminen kiinnostaisi vasta useammankin vuoden päästä, luokseni voit tulla tutustumaan rotuun!

Vuonna 2021

i. Uros ilmoitetaan myöhemmin
e. CH Derekaz Nymphomaniak ”Doris”, CRX n 24

Doris sydänultrattiin kolmannen kerran 9/2020. Kolmas ja viimeinen pentue Dorikselle suunnitelmissa, katsotaan kuinka käy 🙂

Vuonna 2021

i. Uros ilmoitetaan myöhemmin
e. Derekaz The Siren of Temptation ”Riemu”, CRX b 24

Riemulla tehdään mahdollisesti vielä toiset pennut, mikäli treffit onnistuvat. Kävimme uusintasydänultrassa 14.9. ja kaikki oli kunnossa. Mikäli pentue toteutuu, syntyy ja kasvaa se sijoituskodissa Janakkalassa.

Vuonna 2021

i. Uros ilmoitetaan myöhemmin
e. Alchemist She Blinded Me With Science ”Potti”, CRX b 23

Potti ultrattu 9/2020 ja kaikki kunnossa sydämen osalta. Potti muutti sijoituskotiin Tampereelle, kun meillä kotona muut kissat sitä kiusasi 🙁 Treffisuunnitelmia julkaistaan kunhan etenevät…

Vuonna 2021

i. Saca’s Over the Top Always ”Urho”, CRX d 09 21 33
e. Derekaz The Rose of the Wild Bunch ”Cherie”, CRX d 24

Pentuja mietinnässä vuoden 2021 aikana, ehkä loppukesällä.. Urho ja Cherie käynyt sydänultrassa ja testeissä ja kaikki oli kunnossa. Pennut tulevat olemaan kaikki jonkun sortin punaisia <3