Pennut

Pentukyselyt ovat aina tervetulleita, kuulen mielelläni lisää kasvattieni mahdollisista tulevista kodeista! Pentuja ei varata ennen syntymää, yleensä varaan pentuja aikaisintaan 6 viikon iässä. Haluan kuitenkin tutustua mahdollisiin tuleviin koteihin hyvissä ajoin ja pentukyselyitä tulee todella paljon (ja pentuja todella vähän..), joten kannattaa laittaa hyvissä ajoin vaikka sähköpostia osoitteeseen derekaz.crx[a]gmail.com, sähköpostilla tavoittaa paremmin kun puhelimitse. Varauslistaa minulla ei ole, teen päätökset sydämellä, haluan löytää jokaiselle pennulle juuri sille yksilölle täydellisen kodin.

Mikäli pentusuunnitelmat vaan toteutuvat, on tarvetta sekä tyttöjen, että poikien sijoituskodeille. Ota rohkeasti yhteyttä!

PENTUSUUNNITELMIA

Suunnitelmat ovat aina vain suunnitelmia, tosielämässä kun voi tapahtua mitä tahansa ja etenkin elävien eläimien kanssa suunnitelmilla on tapana mennä aina ihan omia polkujaan. Joten nämä ovat vasta alustavia ajatuksia, seurailemalla sivuamme tulet tietämään ensimmäisten joukossa, koska pentuja on odotettavissa.

Ota kuitenkin rohkeasti yhteyttä, jos oma cornish rex tai vaikkapa sijoituskodin tarjoaminen kiinnostaisi vasta useammankin vuoden päästä, luokseni voit tulla tutustumaan rotuun!

VUONNA 2023

i. Riverside-eye’s Idaho’s Hot Boy ”Vani”, CRX a 01 21 64
e. CH Derekaz Nymphomaniak ”Doris”, CRX n 24

Kolmas ja viimeinen pentue Dorikselle suunnitelmissa, katsotaan kuinka käy 🙂 Molemmat suunnitellun pentueen vanhemmista ovat B-veriryhmää. Vanikin kävi 11/2022 sydänultrassa ja Doris ultrattu neljännen kerran toukokuussa 2022, seuraavasta kiimasta koitetaan treffejä.