Pennut

Pentukyselyt ovat aina tervetulleita, kuulen mielelläni lisää kasvattieni mahdollisista tulevista kodeista! Pentuja ei varata ennen syntymää, yleensä varaan pentuja aikaisintaan 6 viikon iässä. Haluan kuitenkin tutustua mahdollisiin tuleviin koteihin hyvissä ajoin ja pentukyselyitä tulee todella paljon (ja pentuja todella vähän..), joten kannattaa laittaa hyvissä ajoin vaikka sähköpostia osoitteeseen derekaz.crx[a]gmail.com, sähköpostilla tavoittaa paremmin kun puhelimitse. Varauslistaa minulla ei ole, teen päätökset sydämellä, haluan löytää jokaiselle pennulle juuri sille yksilölle täydellisen kodin.

Mikäli pentusuunnitelmat vaan toteutuvat, on tarvetta sekä tyttöjen, että poikien sijoituskodeille. Ota rohkeasti yhteyttä!

PENTUSUUNNITELMIA

Suunnitelmat ovat aina vain suunnitelmia, tosielämässä kun voi tapahtua mitä tahansa ja etenkin elävien eläimien kanssa suunnitelmilla on tapana mennä aina ihan omia polkujaan. Joten nämä ovat vasta alustavia ajatuksia, seurailemalla sivuamme tulet tietämään ensimmäisten joukossa, koska pentuja on odotettavissa.

Ota kuitenkin rohkeasti yhteyttä, jos oma cornish rex tai vaikkapa sijoituskodin tarjoaminen kiinnostaisi vasta useammankin vuoden päästä, luokseni voit tulla tutustumaan rotuun!

VUONNA 2024-2025

Hyvin alustavia suunnitelmia, vahvistuvat sitten kun kissat käyneet sydänultrassa jne. Osa kolleista on implantilla parhaillaan, joten sen puolesta suunnitelmat myös elää.

i. CH Riverside-eye’s Idaho’s Hot Boy ”Vani”, CRX a 01 21 64
e. CH Derekaz Lady Whistledown ”Wisla”, CRX f 03
>> Yhdistelmän sukutaulu
Tarkoitus käyttää Wisla ekassa ja Vani tokassa ultrassaan 4.4.2024 ja jos kaikki on ok, niin sitten treffit tulille 🙂

i. Cheirón Mytikas ”Meda”, CRX n
e. Derekaz Eloise Bridgerton ”Pixie”, CRX d 24
>> Yhdistelmän sukutaulu
Suunnitteilla about kesällä 2024.

i. Cheirón Mytikas ”Meda”, CRX n
e. Riverside-eye’s Nevaeh Iliamna ”Theda”, CRX n 01 21 62
>> Yhdistelmän sukutaulu
Suunnitteilla about kesällä 2024.

i. Riverside-eye’s Out of the Goodness ”Omen”, CRX n 03
e. Derekaz Night and the City ”Wíra” CRX f
>> Yhdistelmän sukutaulu
Toivottavasti aikaisintaan loppuvuodesta 2024.

i. Solaris Rex Coral Shiro ”Shiro”, CRX d 03 33
e. CH Derekaz Lady Whistledown ”Wisla” CRX f 03
>> Yhdistelmän sukutaulu
Shiro on implantilla (laitettu loppuvuodesta 2023), joten suunnitelma toivottavasti 2025 alkupuolella / sitten kun implantin vaikutus lakannut.

i. CH Brylant Red Inspiration ”Draco”, CRX w 61
e. Windseeker Krimrose Ballycotton ”Nasu”, CRX n 03
>> Yhdistelmän sukutaulu
Draco on implantilla (laitettu syksyllä 2023), joten suunnitelma sitten laitetaan toteutusasteelle kun terveystestit tehty ja implantin vaikutus lakannut.