Pennut

Pentukyselyt ovat aina tervetulleita, kuulen mielelläni lisää kasvattieni mahdollisista tulevista kodeista! Pentuja ei varata ennen syntymää, yleensä varaan pentuja aikaisintaan 6 viikon iässä. Haluan kuitenkin tutustua mahdollisiin tuleviin koteihin hyvissä ajoin ja pentukyselyitä tulee todella paljon (ja pentuja todella vähän..), joten kannattaa laittaa hyvissä ajoin vaikka sähköpostia osoitteeseen derekaz.crx[a]gmail.com, sähköpostilla tavoittaa paremmin kun puhelimitse.

Mikäli pentusuunnitelmat vaan toteutuvat, tulee syksymmällä olemaan etsinnässä sijoituskoteja muutamalla poika- ja tyttöpennulle. Ota rohkeasti yhteyttä!

PENTUJA ODOTETTAVISSA

Syyskuun alussa 2021
i. LV*Magic Sunrise Bunny Riverkaz ”Bunny”, CRX a 02 62
e. Alchemist She Blinded Me With Science ”Potti”, CRX b 23
Yhdistelmän sukutaulu

Vihdoinkin pentuja odotettavissa, jee! Toivotaan, että kaikki menee hyvin <3 Pennut syntyvät ja kasvavat sijoituskodissa Tampereella. Molemmat vanhemmat on sydänultrattu sekä FIV- ja FeLV-testattu. Jos kumpaakin sukupuolta syntyy, olisi toiveissa sijoittaa tyttö- sekä poikapentu.


PENTUSUUNNITELMIA

Suunnitelmat ovat aina vain suunnitelmia, tosielämässä kun voi tapahtua mitä tahansa ja etenkin elävien eläimien kanssa suunnitelmilla on tapana mennä aina ihan omia polkujaan. Joten nämä ovat vasta alustavia ajatuksia, seurailemalla sivuamme tulet tietämään ensimmäisten joukossa, koska pentuja on odotettavissa.

Ota kuitenkin rohkeasti yhteyttä, jos oma cornish rex tai vaikkapa sijoituskodin tarjoaminen kiinnostaisi vasta useammankin vuoden päästä, luokseni voit tulla tutustumaan rotuun!

Vuonna 2021

i. Uros ilmoitetaan myöhemmin
e. CH Derekaz Nymphomaniak ”Doris”, CRX n 24

Doris sydänultrattiin kolmannen kerran 9/2020. Kolmas ja viimeinen pentue Dorikselle suunnitelmissa, katsotaan kuinka käy 🙂 Doris kävi kahdesti treffeillä, mutta jäi tyhjäksi. Seuraavaksi koitetaan toista sulhasta 🙂

Vuonna 2021

i. Uros ilmoitetaan myöhemmin
e. Derekaz The Siren of Temptation ”Riemu”, CRX b 24

Riemulla tehdään mahdollisesti vielä toiset pennut, mikäli treffit onnistuvat. Kävimme uusintasydänultrassa 14.9. ja kaikki oli kunnossa. Mikäli pentue toteutuu, syntyy ja kasvaa se sijoituskodissa Janakkalassa.

Vuonna 2021

i. Saca’s Over the Top Always ”Urho”, CRX d 09 21 33
e. Derekaz The Rose of the Wild Bunch ”Cherie”, CRX d 24

Pentuja mietinnässä vuoden 2021 aikana, ehkä syksyllä.. Urho ja Cherie käynyt sydänultrassa ja testeissä ja kaikki oli kunnossa. Pennut tulevat olemaan kaikki jonkun sortin punaisia <3

Vuonna 2022

i. Spectrolite Diili ”Muikkunen”, CRX b 09
e. Ballerina’s Miss Doumiafeyva ”Chanel”, CRX n

Tälle kaksikolle on toivottavasti vuodelle 2022 pentuja suunnitelmissa / mietinnässä. Tietysti terveystestit tehdään kummallekin ja sydänultrat ja tässä on vielä aikaa suunnitelmien olla ja elää, mutta toivotaan tämän onnistuvan <3