Pennut

Pentukyselyt ovat aina tervetulleita, kuulen mielelläni lisää kasvattieni mahdollisista tulevista kodeista! Pentuja ei varata ennen syntymää, yleensä varaan pentuja aikaisintaan 6 viikon iässä. Haluan kuitenkin tutustua mahdollisiin tuleviin koteihin hyvissä ajoin ja pentukyselyitä tulee todella paljon (ja pentuja todella vähän..), joten kannattaa laittaa hyvissä ajoin vaikka sähköpostia osoitteeseen derekaz.crx[a]gmail.com, sähköpostilla tavoittaa paremmin kun puhelimitse. Varauslistaa minulla ei ole, teen päätökset sydämellä, haluan löytää jokaiselle pennulle juuri sille yksilölle täydellisen kodin.

Mikäli pentusuunnitelmat vaan toteutuvat, on tarvetta sekä tyttöjen, että poikien sijoituskodeille. Ota rohkeasti yhteyttä!

PENTUSUUNNITELMIA

Suunnitelmat ovat aina vain suunnitelmia, tosielämässä kun voi tapahtua mitä tahansa ja etenkin elävien eläimien kanssa suunnitelmilla on tapana mennä aina ihan omia polkujaan. Joten nämä ovat vasta alustavia ajatuksia, seurailemalla sivuamme tulet tietämään ensimmäisten joukossa, koska pentuja on odotettavissa.

Ota kuitenkin rohkeasti yhteyttä, jos oma cornish rex tai vaikkapa sijoituskodin tarjoaminen kiinnostaisi vasta useammankin vuoden päästä, luokseni voit tulla tutustumaan rotuun!

VUONNA 2024-2025

Hyvin alustavia suunnitelmia, vahvistuvat sitten kun kissat käyneet sydänultrassa jne. Osa kolleista on implantilla parhaillaan, joten sen puolesta suunnitelmat myös elää.

i. Cheirón Mytikas ”Meda”, CRX n
e. Derekaz Eloise Bridgerton ”Pixie”, CRX d 24
>> Yhdistelmän sukutaulu

i. Cheirón Mytikas ”Meda”, CRX n
e. Riverside-eye’s Nevaeh Iliamna ”Theda”, CRX n 01 21 62
>> Yhdistelmän sukutaulu

i. Solaris Rex Coral Shiro ”Shiro”, CRX d 03 33
e. Derekaz Lady Whistledown ”Wisla” CRX f 03
>> Yhdistelmän sukutaulu

i. Riverside-eye’s Out of the Goodness ”Omen”, CRX n 03
e. Derekaz Night and the City ”Wíra” CRX f
>> Yhdistelmän sukutaulu