Pentuinfo

Vaikka tällä hetkellä pentuja ei olisikaan, kaikki pentusuunnitelmiin, pentuihin ja yleisestikin kissoihini liittyvät kysymykset ovat tervetulleita. Soita (044-3333686) tai lähetä sähköpostia (derekaz.crx[a]gmail.com) rohkeasti! Toivoisin sähköpostilta muutakin sisältöä, kuin vain hintatiedustelun tai kyselyn varausmahdollisuudesta.

Pentuja ei varata kovin pieninä eikä ennen syntymää, varauksia aletaan alustavasti miettiä vasta noin 5-7 viikon iässä. Varauslistaa minulla ei ole, teen päätökset sydämellä.

Pentueen vanhemmat ovat…

…rekisteröity FIFé-rekisteriin
…testattu FIV- ja FeLV-negatiivisiksi
…sydänultrattu
…rokotettu säännöllisesti
…perheenjäseniä

Luovutettaessa pennut ovat…

…vähintään 14 viikon ikäisiä, yleensä 16+ viikon ikäisiä
…vähintään yhden kilon painoisia
…rokotettu kolmesti
…madotettu useaan kertaan tai vaihtoehtoisesti kakkatestattu Movet-laboratoriossa
…eläinlääkärin tarkastamia
…mikrosirutettu
…rekisteröity FIFé-rekisteriin eli pennulla on oma virallinen rekisterikirja
…varhaisleikattu (paitsi kasvatus/sijoituskissat)

Lemmikkipennun hinta on 1 300 euroa (sis. alv) ja hinta sisältää myös varhaisleikkauksen hinnan. Kaikki kissakauppa Derekaz-kissalassa tehdään kuitilla ja jokaiseen hintaan sisältyy alv 24%. Pentu saa mukaansa pentupaketin, joka sisältää tuttua ruokaa, leluja, pentueella käytössä olleen pesän ja kaikenlaista muuta mukavaa. Lisäksi uusi koti ohjeistetaan kissan hoitoon ja ruokintaan kirjallisesti. Jokaisesta pennusta tehdään kirjallinen myyntisopimus ja ostaja saa maksusta kuitin. Maksan myös uusille kasvatinomistajille vuodeksi Cornish rex ry:n jäsenyyden.

Kissa myydään vain sisäkissaksi!