Pennut

Pentukyselyt ovat aina tervetulleita, kuulen mielelläni lisää kasvattieni mahdollisista tulevista kodeista! Pentuja ei varata ennen syntymää, yleensä varaan pentuja aikaisintaan 6 viikon iässä. Haluan kuitenkin tutustua mahdollisiin tuleviin koteihin hyvissä ajoin ja pentukyselyitä tulee todella paljon (ja pentuja todella vähän..), joten kannattaa laittaa hyvissä ajoin vaikka sähköpostia osoitteeseen derekaz.crx[a]gmail.com, sähköpostilla tavoittaa paremmin kun puhelimitse. Varauslistaa minulla ei ole, teen päätökset sydämellä, haluan löytää jokaiselle pennulle juuri sille yksilölle täydellisen kodin.

Mikäli pentusuunnitelmat vaan toteutuvat, on tarvetta sekä tyttöjen, että poikien sijoituskodeille. Ota rohkeasti yhteyttä!

PENTUSUUNNITELMIA

Suunnitelmat ovat aina vain suunnitelmia, tosielämässä kun voi tapahtua mitä tahansa ja etenkin elävien eläimien kanssa suunnitelmilla on tapana mennä aina ihan omia polkujaan. Joten nämä ovat vasta alustavia ajatuksia, seurailemalla sivuamme tulet tietämään ensimmäisten joukossa, koska pentuja on odotettavissa.

Ota kuitenkin rohkeasti yhteyttä, jos oma cornish rex tai vaikkapa sijoituskodin tarjoaminen kiinnostaisi vasta useammankin vuoden päästä, luokseni voit tulla tutustumaan rotuun!

VUONNA 2024-2025

Hyvin alustavia suunnitelmia, vahvistuvat sitten kun kissat käyneet sydänultrassa jne. Osa kolleista on implantilla parhaillaan, joten sen puolesta suunnitelmat myös elää.

i. CH Riverside-eye’s Idaho’s Hot Boy ”Vani”, CRX a 01 21 64
e. CH Derekaz Lady Whistledown ”Wisla”, CRX f 03
>> Yhdistelmän sukutaulu
Wisla kävi ekassa ja Vani tokassa ultrassaan 4.4.2024 ja kaikki oli kunnossa. Wislan kiimaa siis odotellaan… Toteutuessaan pentueen kaikki pennut ovat valkolaikkuja.

i. Cheirón Mytikas ”Meda”, CRX n
e. Derekaz Eloise Bridgerton ”Pixie”, CRX d 24
>> Yhdistelmän sukutaulu
Pixie sydänultrattu 5/2024 ja Meda 12/2023 ja molemmilla on terve sydän. Toivotaan, että kesäkuussa about tulisi kiima sopivasti ja saataisiin treffit aikaan. Toteutuessaan tästä yhdistelmästä syntyy vain kokovärisiä pentuja eli ei valkolaikkuja.

i. Cheirón Mytikas ”Meda”, CRX n
e. Riverside-eye’s Nevaeh Iliamna ”Theda”, CRX n 01 21 62
>> Yhdistelmän sukutaulu
Theda sydänultrattu 5/2024 ja Meda 12/2023 ja molemmilla on terve sydän. Toivotaan, että kesäkuussa about tulisi kiima sopivasti ja saataisiin treffit aikaan. Toteutuessaan kaikki pennut ovat valkolaikkuja.

i. Riverside-eye’s Out of the Goodness ”Omen”, CRX n 03
e. Derekaz Night and the City ”Wíra” CRX f
>> Yhdistelmän sukutaulu
Wíralla hormonihuurut sekoittaa mieltä sen verran, ettei se viihdy näyttelyissä 🙁 Joten mietitään pentuasioita sitten tälle kesälle. Wíra sydänultrattu 5/2024 ja Omen 4/2024 ja molemmilla on terve sydän. Koitetaan treffejä seuraavasta kiimasta 🙂 Toteutuessaan pentueeseen voi syntyä sekä kokovärisiä, että valkolaikkuja pentuja.

i. Solaris Rex Coral Shiro ”Shiro”, CRX d 03 33
e. CH Derekaz Lady Whistledown ”Wisla” CRX f 03
>> Yhdistelmän sukutaulu
Shiro on implantilla (laitettu loppuvuodesta 2023), joten suunnitelma toivottavasti 2025 alkupuolella / sitten kun implantin vaikutus lakannut.

i. CH Brylant Red Inspiration ”Draco”, CRX w 61
e. Windseeker Krimrose Ballycotton ”Nasu”, CRX n 03
>> Yhdistelmän sukutaulu
Draco on implantilla (laitettu syksyllä 2023), joten suunnitelma sitten laitetaan toteutusasteelle kun terveystestit tehty ja implantin vaikutus lakannut.